| Registreren

Volleybalvereniging Harderwijk

Home » Zoekresultaten » Volleybalvereniging Harderwijk

Algemene Informatie

De vereniging stelt zich ten doel het beoefenen van de volleybalsport te bevorderen en waar nodig op andere wijze bij te dragen tot de vorming en de ontspanning van de leden.
Iedereen die wil volleyballen is welkom bij VVH. Het spectrum voor de niveaus is zo breed mogelijk: vanaf het circulatievolleybal voor zesjarigen tot de hoogste niveaus van de landelijke competitie, maar ook de zeventigjarige recreant. In de volleybal vereniging Harderwijk wordt het beleid door de gezamenlijke leden ontwikkeld, vastgesteld en uitgevoerd. Dit is mogelijk omdat het beleid transparant is en alle leden zich democratisch opstellen. De inzet van elk lid voor het belang van de vereniging is de sleutel tot succes. Andere kernwoorden voor het bereiken van de doelstelling zijn: gezelligheid, sportiviteit en respect.

We proberen dan ook voortdurend die activiteiten aan te bieden waar de leden behoefte aan hebben. We hebben een kleine stap terug gedaan v.w.b. het niveau waarop de eerste teams opereren, maar kunnen nu wel zeggen dat daarin vrijwel uitsluitend "Harderwijkers" en mensen uit de "eigen kweek" spelen. Want daar voelen we ons prettiger bij dan bij een eerste team waar vooral onbekenden in spelen om het niveau te handhaven.

Voor meer info: www.vvharderwijk.nl

Afbeeldingen

Big_1060-0

Volleybalvereniging Harderwijk


Harderwijk


Beschikbare Sporten

Volleybal

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite