| Registreren

Voetbalvereniging OSM'75

Home » Zoekresultaten » Voetbalvereniging OSM'75

Algemene Informatie

OSM '75 werd in 1975 opgericht in Maarssenbroek, in de gemeente Maarssen, gelegen in het hart van Nederland tussen Utrecht en Amsterdam. Maarssenbroek werd in dezelfde periode gevormd door een serie nieuwbouwwijken en vormt momenteel de huisvesting van zeer veel jonge gezinnen. De volledige gemeente Maarssen bevat momenteel ruim 40.000 inwoners.

  

OSM '75 heeft altijd een zeer grote jeugdafdeling gehad, iets waar de vereniging ook om bekend staat in de regio.

  

In seizoen 2010/2011 speelt OSM met de volgende jeugdteams:

  • - 3 A-teams
  • - 4 B-teams
  • - 6 C-teams
  • - 6 D-teams
  • - 8 E-teams
  • - 8 F–teams
  • - 1 Mickey Mouse team

  

Naast deze grote jeugdafdeling heeft OSM '75 ook twee seniorenafdelingen. De zaterdagafdeling bevat vijf teams, waarvan het eerste uitkomt in de 5e klasse van het district West I. De Zaterdagselectie staat onder leiding van Ron van Arnhem

  

De zondagafdeling bevat drie teams. Het eerste team, onder leiding van Arie de Jongh, sloot seizoen 2009/2010 via een lange nacompetitie af met promotie naar de 3e klasse. Het team zal uitkomen in poule 3D, met veertien ploegen, waaronder vv Maarssen, wat garant zal staan voor een spannende derby!

  

OSM heeft lange tijd een damesteam gehad. Dit team moest halverwege seizoen 2006-2007 helaas worden teruggetrokken omdat er niet voldoende dames waren om het team draaiende te houden. OSM heeft absoluut weer ambities om een damesteam op te richten, maar er zal ook voldoende kader moeten zijn.

  

OSM timmert flink aan de weg. De sportieve successen en de grote saamhorigheid binnen de vereniging helpen mee aan een positieve uitstraling naar alle geledingen binnen de vereniging, naar de regio en zeker ook naar sponsors. Sinds augustus 2008 heeft OSM een schitterend kunstgrasveld aangelegd waardoor het zich eindelijk kan meten met buurverenigingen.

  

Ook zijn er zeer ver gevorderde plannen tot realisatie van grondige renovatie en uitbouw van de kantine en aanbouw van vier extra kleedkamers, volgt u de ontwikkelingen elders op deze site.

  

OSM '75 heeft uiteraard ook een sponsorcommissie, die zich als doel gesteld de vereniging van zo veel mogelijk (financiële) middelen te gaan voorzien door het aantrekken van nieuwe sponsors en het koesteren van contacten met bestaande sponsors. De gelden dan wel goederen die hieruit voortvloeien zullen direct ten goede komen aan de voetbalactiviteiten van de vereniging.

  

Vermeldenswaardig is dat OSM '75 een voor de regio uniek jaarlijks internationaal C1-toernooi organiseert. Een nauwe samenwerking met Stichting Klein Galgenwaard van Jean Paul de Jong in de vorm van het project "Van hangjongeren tot sportjongeren" heeft in 2007 een "gouden appeltje" opgeleverd als beste project onder auspicien van het Oranjefonds. Ook in seizoen 2009-2010 was het C1-toernooi zonder twijfel weer het hoogtepunt van het seizoen. Met Ajax, PSV, FC Utrecht, Sparta, Anderlecht, Malmö, Chelsea, Liverpool en Sporting Portugal was het een evenement groter dan ooit. Een spannende finale tussen Anderlecht en PSV bracht de Jan-Kees Jacobse bokaal (de wisseltrofee) voor de tweede achtereenvolgende maal naar de Belgen. Zie voor verdere info www.osm75-c1toernooi.nl.

  

OSM '75 is een bloeiende vereniging, die veel in het regionale nieuws te vinden is. Wekelijks valt er wat te lezen over de club in de weekbladen Vechtstroom en de VAR. Tenslotte trachten wij OSM '75 ook nog via het internet te profileren, waarmee natuurlijk vele mogelijkheden geschapen zijn om ook onze sponsors meer bekendheid te geven.

  

Voor meer info ga naar: http://www.osm75.nl/

  

  

Afbeeldingen

Big_2445-0

Voetbalvereniging OSM'75

Fazantenkamp 619
3607 D Maarssen
(0346) 55 16 77

Beschikbare Sporten

Voetbal

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite