| Registreren

Twirlvereniging The Rainbows

Home » Zoekresultaten » Twirlvereniging The Rainbows

Algemene Informatie

The Rainbows zijn o.l.v. Marij Voets en Bernice Schneiders Internationaal bekend geworden.    
The Rainbows hebben al vele titels op hun naam staan, De groepen zijn al meerdere malen  Nederlands Kampioen Majorette, de A groep is 6 voudig Europees Kampioen in Sectie B en 4 voudig Europees Kampioen met  Sectie A.  Ook de jeugdgroep Sectie C mag zich al Europees Kampioen noemen en behaalde zelfs een mooie 4e plaats op het WK. Het showkorps heeft ook meerdere Nederlandse Kampioenstitels behaald en  zijn 2 voudig Europees kampioen Twirling.  Op  het WK Twirling  behaalde ons Showcorps  twee maal een   knappe tweede plaats achter het grote land The USA.     De Vereniging bestaat uit ruim 50 leden verdeeld over de A-, B- en C-groep.
De A-groep bestaat uit een A-team Twirl, A-team Dance Twirl en een  Large Team.  
De B-groep bestaat uit een B-team Dance Twirl, B-team Twirling en een Large Team.
De C-groep bestaat uit een Large Team.   De D-groep is ons   opleidingsgroepje.Verder kent onze vereniging vele solisten en duo's die op hoog niveau in Nederland en Internationaal meedingen om de prijzen.  
Wij als bastuur en docententeam zijn er trots op om de vereniging The Rainbows met veel enthousiaste leden en ouders te mogen leiden.
Graag willen wij alle belangstellende uitnodigen om kennis te maken met  onze gezellige vereniging en de geweldige sport Twirling.  

  

  

Voor meer info ga naar: http://www.therainbows.nl/

  

  

Afbeeldingen

Big_1932-0
Big_1932-1

Twirlvereniging The Rainbows


Roosendaal


Beschikbare Sporten

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite