| Registreren

Triatlonvereniging D.T.C. Heerhugowaard e.o

Home » Zoekresultaten » Triatlonvereniging D.T.C. Heerhugowaard e.o

Algemene Informatie

Historie

DTC is op 20 december 1990 opgericht met als doel het bevorderen van de triatlonsport. Thans heeft de vereniging ruim 130 leden in diverse leeftijdscategorieën. DTC verzorgt de trainingen voor de 4 triatlondisciplines onder begeleiding van een gediplomeerde train(st)er. Zwemmen, lopen, (baan)fietsen en gedurende de wintermaanden wordt er op vaste tijden ook geschaatst op de ijsbaan in Alkmaar. Alvorens u zich definitief aanmeld als lid stellen wij u in de gelegenheid om een aantal trainingen vrijblijvend te volgen. Wij hopen u snel te mogen begroeten tijdens één van de trainingen.

  

Informatie

Indien je meer informatie wenst of een van de trainingen wil gaan bezoeken neem dan van te voren contact op met bijvoorbeeld: één van de bestuursleden of trainers (zie volgende pagina's) Met vriendelijke sportgroeten, Dutch Triathlon College.

  

De Tribune

Zes maal per jaar verschijnt ons clubblad "De Tribune". Er wordt melding gemaakt van diverse loop- en triatlonwedstrijden en verhalen van leden die een evenement hebben bijgewoond. De behaalde resultaten tijdens het DTC circuit en de (tussen)standen ontbreken natuurlijk niet. De Tribune is ook op de site te lezen.

  

De activiteitencommissie

Binnen DTC zijn er een aantal leden die jaarlijks een paar wedstrijden organiseren die voor iedereen openstaan. Zo is er de Winterduatlon waarvan de regie geheel in handen is van DTC. Het evenement wordt over het algemeen goed bezocht en bezorgt DTC weer enige naamsbekendheid en publiciteit.

  

Zwemmen

In de zomermaanden wordt er buiten de trainingen in het zwembad "Waardergolf" om , door de leden zelf vaak s'avonds vanaf 19.00 uur in "het Geestmerambacht” gezwommen aan de zijde van Camping Molengroet. Deze avond is meestal de donderdag- of vrijdagavond.

  

Fietsen

Naast de reguliere fietstraining wordt er iedere week vanaf de Snackerij op zondagochtend om 9.00 uur een trainingsrit gefietst. In de winter wordt de racefiets dan vervangen door de mountainbike. Afstanden variërend van 40 – 100 kilometer (mede afhankelijk van tijdstip in het seizoen). Informeer naar deze activiteiten bij de leden.)

  

Hardlopen

  

Naast de reguliere looptrainingen wordt er gedurende het hele jaar door een groepje leden op zaterdagochtend een duurlooptraining gehouden in Schoorl. Deze training wisselt nog wel eens vanwege wedstrijden of andere evenementen. Dit wordt onderling in de groep besproken.

  

Schaatsen

  Informeel wordt er naast de reguliere trainingen op de dinsdagavonden geschaatst vanaf 19.45 uur. Dit wordt weer door de leden onderling geregeld.

  

Tijdens de zomermaanden, dit wordt jaarlijks aangegeven in de zogeheten "Kalender" op de site, blijven de trainingen beperkt tot het fietsen en éénmaal in de week hardlopen in verband met de (school)vakantie's.

  

De contributie

Alle informatie over de contributie vind je op de inschrijvingspagina. Per kwartaal wordt de contributie automatisch geïnd door de penningmeester.

  

  

Het wedstrijdcircuit

  

Naast de wedstrijden die door andere verenigingen worden georganiseerd hebben wij als DTC ons eigen wedstrijdcircuit en natuurlijk het jaarlijks clubkampioenschap. Het DTC circuit bestaat uit een aantal "kleine” zwem-, fiets- en loopwedstrijden, één run-bike-run, en één achtste triatlon (tevens clubkampioenschap). De puntentelling en het aantal wedstrijden waaraan minimaal moet deelgenomen worden, wordt jaarlijks bekend gemaakt in ons clubblad, De Tribune. Als bestuur van DTC hopen wij dat je hierdoor een idee hebt gekregen van wat DTC zoal voor je kan betekenen en wat er zich binnen de vereniging afspeelt.

  

Afbeeldingen

Big_489-0
Big_489-1
Big_489-2

Triatlonvereniging D.T.C. Heerhugowaard e.o

Parelhof 1
1703EZ Heerhugowaard


Beschikbare Sporten

Triathlon

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite