| Registreren

Triathlonvereniging Purmerend

Home » Zoekresultaten » Triathlonvereniging Purmerend

Algemene Informatie

Wie zijn wij

Triathlon Vereniging Purmerend (TVP) is een vereniging die de triathlonsport stimuleert door het bieden van trainingen op het gebied van zwemmen, fietsen en lopen.

De vereniging richt zich op de breedtesport, hetgeen inhoud dat we zowel aan de wedstrijdatleet als aan degenen die de sport puur recreatief beoefenen training geven.

Voor wie is TVP


Voor iedereen die geïnteresseerd is in zwemmen, fietsen en lopen. Ook als je niet alle drie de sporten wilt beoefenen, maar bijvoorbeeld alleen wil zwemmen, is dat bij de TVP mogelijk.
De leden komen uit Purmerend en omstreken.

Waarom lid worden van TVP

Als lid van TVP word je door gediplomeerde en deskundige trainers begeleid. Door de juiste training en begeleiding voorkom je tevens blessures en neemt het plezier in de sport alleen nog maar toe.

Een belangrijk punt binnen de triathlonsport is: motivatie. Door de vaste trainingstijden heb je een stok achter de deur en blijf je gemotiveerd. Door de gezelligheid binnen de vereniging leer je veel mensen kennen. Samen trainen en samen naar wedstrijden toe rijden motiveert! Bovendien kan je ervaringen uitwisselen en van elkaars ervaringen leren.

Als TVP lid word je automatisch lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

Wat doet TVP?

Naast het verzorgen van trainingen het hele jaar door, organiseert TVP nog vele andere activiteiten.
We organiseren gedurende het wedstrijdseizoen een aantal wedstrijden, zoals een zwemloop,aquathlon, tijdrit, etc. Aan deze wedstrijden kunnen onze leden, familie, vrienden en kennissen deelnemen. In deze clubwedstrijden kunnen punten worden gehaald voor de interne clubcompetitie

  

Voor meer info ga naar: http://www.tvpurmerend.eu/default.asp?PageID=1

  

  

Afbeeldingen

Big_2672-0
Big_2672-1
Big_2672-2

Triathlonvereniging Purmerend

Sarongstraat 86
1448 D Purmerend


Beschikbare Sporten

Triathlon

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite