| Registreren

Touché 86

Home » Zoekresultaten » Touché 86

Algemene Informatie

Hou je van een sport die alles in zich heeft, dan is volleybalvereniging Touché '86 de plek waar je je zeker thuis zal voelen. We trainen en spelen in het gezellige sporten zwembadcomplex "De Trits”, waarin voldoende kleed- en doucheruimtes beschikbaar zijn. Voor het nuttigen van een hapje of drankje kun je terecht in de foyer. Naast het trainen en het spelen van wedstrijden organiseert Touché '86 ook o.a. toernooien voor alle leden. Het volleyballen bij onze vereniging kan zowel op recreatie- als op competitieniveau.

  

Recreantenvolleybal
Volleybal is een teamsport die bij uitstek geschikt is om in recreatief verband te beoefenen. Dit blijkt wel uit het relatief gering aantal blessures en de hoge leeftijd waarop volleybal nog gespeeld kan worden. Onder leiding van 02 een trainer wordt getraind op conditie en techniek. Fitheid, gezelligheid en een goed onderling contact zijn van groot belang. Touché '86 kent 2 recreanten trainingsgroepen. Er wordt getraind op de maandagavond in sporthal "De Trits”. De ene trainingsgroep begint om 19.30 uur de andere om 21.00 uur. Als je meer wilt dan trainen alleen, bestaat de mogelijkheid om in de recreantencompetitie tegen recreantenteams uit de regio te spelen. Gemiddeld vindt dit op één avond in de maand plaats.

  

Competitievolleybal
Is presteren meer je drijfveer dan bestaat binnen Touché'86 de mogelijkheid om in competitieverband te spelen. In de competitie spelen heren- en damesteams in verschillende klassen. Ieder team heeft zijn eigen trainer en traint onder leiding van deze trainer op techniek en conditie. De trainingen worden gegeven op maandagavond in sporthal ”De Trits”. Alle thuiswedstrijden van Touché '86 worden op woensdagavond gespeeld in sporthal "De Trits”. De uitwedstrijden worden op de donderdag- of vrijdagavond en soms op zaterdagmiddag gespeeld.

  

Jeugdvolleybal
Binnen volleybalvereniging Touché '86 is er voor jongens en meisjes van acht tot twaalf jaar minivolleybal. Eens in de twee weken worden er op zaterdag in Amersfoort of Soest competitiewedstrijden gespeeld. Het is een vereenvoudigde vorm van volleybal, want minivolleybal wordt gespeeld op een kleiner veld, met een lichtere bal en aangepaste spelregels. Naast de training en de begeleiding worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd. De training voor de mini's is op maandagavond van 17.30-18.30 uur in sporthal "De Trits”. Voor de leeftijdsgroep twaalf tot achttien jaar heeft Touché '86 Juniorenvolleybal. Dit is onderverdeeld in een A, B en C team, het hangt van je leeftijd en je volleybalniveau af in welk team je speelt. Meestal is dit voor de C jeugd 12-13 jaar, voor de B jeugd 14-15 jaar en voor de A jeugd 16 -17 jaar. De thuiswedstrijden zijn op woensdagavond eens in de veertien dagen in sporthal "De Trits”. De uitwedstrijden zijn in de regio. De junioren trainen onder leiding van een trainer op maandagavond van 18:30-21:00 (afhankelijk van de leeftijd) in sporthal "De Trits”. Als je het leuk vindt en het gaat heel goed dan is er de mogelijkheid voor de Topjeugd om extra te trainen.Toernooien en andere activiteiten
Naast de trainingen en competitie organiseert Touché '86 diverse activiteiten. Zo vindt er elk jaar een supergezellig buitentoernooi plaats. Iedereen kan hieraan meedoen met een zelf samengesteld team met bijvoorbeeld familieleden, vrienden of collega's. Daarnaast is er jaarlijks een rommelmarkt, wordt er gezamenlijk geproost op het nieuwe jaar na het traditionele oliebollentoernooi en wordt de jeugd een weekend in het jaar meegenomen op kamp. In samenwerking met de gemeente is Touché '86 tevens verantwoordelijk voor de organisatie van het schoolvolleybaltoernooi en High Five. Deze evenementen zijn bedoeld om de jeugd van Baarn kennis te laten maken met diverse sporten en in dit specifieke

  

Ons postadres is:
Volleybalvereniging Touché 86
Postbus 490
3740 AL Baarn

  

Voor meer info ga naar: http://www.touche86.nl/nieuws/default.php

  

  

Afbeeldingen

Big_1083-0
Big_1083-1
Big_1083-2

Touché 86

Goeman Borgesiuslaan 2
3741 C Baarn
035-5424815

Beschikbare Sporten

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite