| Registreren

Taekwon-do Vereniging Him Yoo Sool

Home » Zoekresultaten » Taekwon-do Vereniging Him Yoo Sool

Algemene Informatie

Him Yoo Sool is een Taekwon-do vereniging gevestigd in Zaanstad, Assendelft.

Taekwon-do is een Koreaanse gevechtskunst. Het lijkt een beetje op Karate alleen ligt de nadruk vooral op de vele trap technieken (Afkomstig van het Koreaanse 'Tae Kyon'). Onze vereniging beoefent de originele stijl die ontwikkelt is door de grondlegger van Taekwon-do, Generaal Choi Hong Hi. Deze stijl is beter bekend als de ITF stijl.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan rustig rond op de site, waar genoeg informatie vinden is om een beetje een beeld te krijgen hoe het er op onze vereniging aan toe gaat. Ook kun je bij de sectie 'leden' zien wie er momenteel bij ons trainen en uiteraard ben je altijd welkom om twee keer een gratis proefles mee te draaien. Kijken mag natuurlijk ook, maar meedoen is veel leuker!

In de sectie Taekwon-do kun je de betekenis en geschiedenis van Taekwon-do vinden en wat Taekwon-do nu kenmerkend maakt. In de sectie 'Techniek' staan grofweg alle onderdelen die in trainingen aan bod kunnen komen.

Bij Dojang kun je onder andere informatie vinden over onze vereniging, de locaties, lestijden en de gedragsregels binnen het Taekwon-do.

  

Voor meer info ga naar: http://www.taekwondo-zaanstad.nl/content/home/index.asp

  

  

Afbeeldingen

Big_2929-0
Big_2929-1
Big_2929-2

Taekwon-do Vereniging Him Yoo Sool

Jupiterstraat 139
1562 W Krommenie
31(0)6 2716 0123

http://www.taekwondo-zaanstad.nl/

Beschikbare Sporten

Vechtsport
Taekwon-Do

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite