| Registreren

Stichting Omloop van Schokland

Home » Zoekresultaten » Stichting Omloop van Schokland

Algemene Informatie

Met de  Rabo  Omloop om Schokland heeft de Noordoostpolder inmiddels een stukje wielergeschiedenis binnen haar grenzen.  

  

Op 13 september a.s.  wordt  inmiddels de  20e editie verreden van de door  wielerminnend Nederland geprezen Omloop om Schokland met start en finish in Emmeloord. Het zal niet zo maar een editie worden.

  

De naam is namelijk gewijzigd in Rabo  Omloop om Schokland aangezien  Rabobank Noordoostpolder-Urk haar steun heeft toegezegd aan de Stichting Omloop om Schokland voor de komende  3 jaar. De Rabobank is  al jaren een gevestigde naam in zowel het professionele als amateur-wielrennen in Nederland. Met de steun aan de Omloop om Schokland  volgt de Rabobank Noordoostpolder-Urk de activiteiten van het hoofdkantoor in Utrecht.

  

De  Rabo  Omloop om Schokland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wielerklassieker van naam. Alle gerenomeerde ploegen in Nederland staan jaarlijks aan de start met hun beste renners. Een deel van deze renners  is aktief in het professionele wielercircuit in binnen- en buitenland, zowel op de weg als op de baan. De winnaar van 2007, Danny Stam, die  in de wintermaanden aktief is  als zesdaagse-renner heeft in januari jl. samen met zijn koppelgenoot Leif Lampater  de Rabobank Zesdaagse van Rotterdam op zijn naam gebracht.

  

De Stichting Omloop om Schokland is zeer content met de meerjarige verbintenis van  Rabobank Noordoostpolder-Urk. Hoewel er nog gesprekken gevoerd worden  met enkele andere sponsoren, is men zeer positief dat niet alleen de begroting voor 2008  rond zal komen, maar ook die van 2009 en 2010.

  

 

 

 

 

 

  

 

  

  

 

  

  

Stichting Omloop van Schokland

Esdoornhof 171
8366 Kampen
038-3321323

www.omloopomschokland.nl

Beschikbare Sporten

Wielrennen

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite