| Registreren

S.V. Always Forward

Home » Zoekresultaten » S.V. Always Forward

Algemene Informatie

Always Forward werd opgericht op 4 april 1921 door leden van de sinds 1917 bestaande R.K. Sportclub in Hoorn. In de jaren voor 1940 nam de club deel aan de competitie van de Diocesane Haarlemse Voetbal Bond. Na de oorlog werd Always Forward ingedeeld in de vierde klasse van de KNVB. Zij werd meteen, en voor het eerst in haar geschiedenis, kampioen met promotie naar de 3e klasse. Voor de club is dat het niveau waar zij thuis hoort. In 1965 werd na het kampioenschap de promotie naar de 2e klasse gemaakt, twee jaar later moest weer een stapje worden teruggedaan.
In de periode na 1979 speelde de club afwisselend in de 4e klasse, de Hoofdklasse van de afdeling Noord-Holland, later de 5e klasse, tot in1997 via een periodekampioenschap de promotie naar de 4e klasse werd behaald. Daarna werd afwisselend in de 3e en 4e klasse geacteerd. Momenteel komt het eerste team uit in de 4e klasse, waar de club tot de top van de vierde klasse wordt gerekend.

Always Forward heeft een afdeling zondag- en zaterdagvoetbal, een afdeling dames- en meisjesvoetbal en een grote jeugdafdeling.

Basis voor het constant grote ledental van de vereniging is de Jeugdafdeling. Zij realiseert een voortdurend planmatige aanpak via het Jeugdplan. Daarin staat, naast aandacht voor het sociale aspect, een goede opleiding door gekwalificeerde trainers centraal. Zo streeft de vereniging naar een constant hoog sportief niveau. De vele activiteiten en de voornamelijk door eigen leden gebouwde voorzieningen zorgen er voor dat de jeugdleden zich bij de club thuis voelen. Niet voor niets kent de seniorenafdeling zoveel trouwe jeugdleden van weleer.

  

Voor meer info ga naar: http://www.alwaysforward.nl/index.php

  

  

Afbeeldingen

Big_2628-0
Big_2628-1
Big_2628-2

S.V. Always Forward

Wabenstraat 34
1624 G Hoorn
0229-239916

Beschikbare Sporten

Voetbal

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite