| Registreren

Jeu de Boules Bavel

Home » Zoekresultaten » Jeu de Boules Bavel

Algemene Informatie

Gezelligheid staat voorop bij de Bavelse Jeu de Boules vereniging. Wekelijks spelen zij op de Jeu de Boules-baan naast sportcentrum de Huif een aantal Jeu de Boules partijen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor alle leden om zo vaak als zij dat willen op de baan te gaan spelen. Lekker in de buitenlucht genieten van een origineel Frans volksspel. Een spel wat uitermate geschikt is voor iedereen die het leuk vindt.  

Onze speelavonden en competities zijn altijd erg gezellig. Rondom de speelplaats staan banken waar de niet-spelers hun medespelers of supporters , hun kennissen kunnen aanmoedigen. We drinken een lekker kopje koffie en na afloop een glaasje wijn. Alles op z'n gemak precies zoals de Fransen dat ook doen. Gewoon genieten van je leven, genieten van rust en gezelligheid, dus ook genieten van een gezellig partijtje Jeu de Boules.  

Wij zijn een echte recreatievereniging. Dat staat voorop. Toch worden er door ons gedurende het speeljaar ook serieuze wedstrijden gespeeld. Voor- en najaarscompetities, slottoernooi etc.Met een nieuwjaarstoernooi, ook wel snerttoernooi genoemd wordt het nieuwe jaar geopend.D aarna wordt er iedere donderdagavond gespeeld. Om 19.00 uur maken we de baan gereed en plaatsen we de telbordjes , om 19.15 uur rollen de eerste ballen.  

Het vrijblijvende programma waarin deze enthousiaste club mannen en vrouwen meedraait bestaat ook uit deelname aan een aantal wisseltoernooien in Molenschot, Dorst, Gilze en Teteringen. Deze toernooien vinden plaats in de maanden mei tot en met augustus en er wordt fanatiek gestreden om de beste plaats.  Jeu de Boules is een spel wat niet veel kost. Je dient alleen je eigen boules-ballen mee te brengen. Speciale schoenen of kleding heb je voor het spelen niet nodig.  

De Jeu de Boules vereniging Bavel is opgericht in 1979 ,nieuwe leden zijn van harte welkom.In principe kan   iedereen het boules-spel spelen . Jong, oud, man of vrouw.Het is een gezellig spel in klein teamverband en je speelt het in de vrije natuur.  Voor meer info ga naar: http://www.onsbavel.nl/jeu-de-boules/

  

  

Jeu de Boules Bavel

Hoge Zijde 33
4854 A BAVEL
0161-431547

Beschikbare Sporten

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite