| Registreren

DSO Den Helder

Home » Zoekresultaten » DSO Den Helder

Algemene Informatie

Handbalvereniging DSO is opgericht op 1 juni 2001, uit de Helderse handbalverenigingen WGW en Watervogels. De afkorting staat voor ‘Door Samenwerking Ontstaan’. De oprichtingsdatum van WGW, 19 september 1947, geldt nu ook voor DSO.

 

DSO is een neutrale vereniging. Dit betekent dat iedereen bij de vereniging als lid wordt geaccepteerd en dat ieders overtuiging wordt gerespecteerd. De vereniging telt ongeveer 200 leden, welke zijn opgedeeld in zowel een dames- (2 teams), een heren- (1 team), recreanten- (2 teams) als een jeugdafdeling (16 teams) waaronder twee jongensteams.

 

De meeste teams komen uit in de regio Den Helder, Alkmaar en Hoorn. Het eerste team van de Damesafdeling speelt in de buitencompetitie landelijk in de eerste divisie en is in de zaalcompetitie kampioen geworden van promotieklasse van de afdeling Noord-Holland-Noord. Seizoen 2012-2013 komt het eerste damesteam uit in de nieuwe Hoofdklasse. De competities worden, zowel in als buiten de sporthallen, gespeeld binnen een gebied dat wordt begrensd door Utrecht, Aalsmeer,  Amersfoort, Dronten en Den Helder.

 www.dsohandbal.nl

 

DSO is ook te vinden op Hyves, Facebook en Twitter. 

Afbeeldingen

Big_logo_dso

DSO Den Helder

IJsselmeerstraat 90 B
1784 MA Den Helder
0223 754921

Beschikbare Sporten

Handbal

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite