| Registreren

G-toernooi VV Schagen groot succes

Vrijdag 27 mei 2016

SCHAGEN - Het was onbeperkt genieten deze zaterdag op de velden van VV Schagen tijdens het jaarlijkse Quality Contacts toernooi. Een kleine 100 G-voetballers van clubs uit de gehele regio kwamen in actie tijdens het toernooi. Het G-team FC Driebergen ging er na een spannende strijd uiteindelijk met de titel van door terwijl Only Friends uit Amsterdam de sportiviteitsprijs uitgereikt kreeg.

 

 

De dag werd bekroond met een cheque uitreiking van Fonds Gehandicaptensport en ING. VV Schagen ontving €1.500,- uit de handen van de ambassadeur van het Fonds en eveneens voetbaltrainer John van der Meer. Deze bijdrage wordt besteed aan het opleiden en het versterken van het G-voetbalkader op de club. Zodat de club de kwaliteit en niveau van het G-voetbal kan verbeteren en zo ook het G-voetbal aanbod verder kan vergroten. Er voetballen inmiddels 3 G-teams in de KNVB zaterdagcompetitie bij VV Schagen, 2 senioren teams én één jeugdteam.

Mart de Lange, coördinator G-voetbal van VV Schagen: “Ik ben trots op mijn club en G-voetbal spelers. Zoveel plezier deze dag! Naast de sportieve prestaties staat ook het plezier met elkaar voorop. Hier kunnen veel amateurvoetballers een voorbeeld aannemen. Met de besteding van de gelden van Fonds Gehandicaptensport hoop ik het kader te kunnen versterken van onze G-afdeling. Zodat we op de club nog meer G-voetballer kunnen laten sporten.”

Interesse om als vrijwilliger mee te bouwen aan de G-sport bij VVSchagen? Mail naar g-voetbal@vvschagen.nl

Bron: www.dichtbij.nl