| Registreren

Zwemvierdaagse in Nunspeet

Woensdag 25 mei 2016

De Zwem en Polo Club Nunspeet en zwembad De Brake organiseren in de week van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus een Zwemvierdaagse in Nunspeet.

 

Dit evenement vindt plaats in Sport- en recreatiecentrum De Brake.

In het kader van meer bewegen wat ook goed voor de gezondheid is, past deze zwemvierdaagse uitstekend! Jong en oud kuennen aan deze recreatieve/sportieve activiteit deelnemen. 

Het is de bedoeling dat er gedurende 4 avonden elke avond een afstand van 250, 500 of 1.000 meter wordt afgelegd. Bij het volbrengen van de totale afstand ontvangen de deelnemers een mooie herinneringsmedialle. 

Op de zwemavonden kan er op de volgende tijden gestart worden: 

-  250 en 500 meter vanaf 18.00u

- 1.000 meter vanaf 19.00u

Om 20.00u eindigt de Zwemvierdaagse. 

Het wordt een groots zwemfeest want de Nunspeetse zwemvierdaagse wordt opgeluisterd met gezellige muziek van DJ Twan. 

De kosten voor deelname zijn € 6,00 voor 4 avonden zwemmen, men kan dus nog een avond verhinderd zijn,want er zijn 5 avonden beschikbaar. Voorinschrijving € 5,00. De voorinschrijving start op maandag 1 augustus tot zaterdag 13 augustus bij de kassa van het zwembad. Op maandag 15 augustus en dinsdag 16 augustus kan men ook nog deelnemerskaart aan de kassa van het zwembad kopen. 

Supporters zijn ter aanmoediging van de deelnemers van harte welkom en het Sportcafé is tijdens de zwemvierdaagse geopend. 

Verdere inlichtingen kunt u verkrijgen via info@zpcnunspeet.nlof via zwemzaken@debrake.nl

 

Bron: Zwem- en Poloclub Nunspeet

Gerelateerd nieuws

woensdag 25 mei 2016 Zwemvierdaagse in Nunspeet
Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite