| Registreren

Sport- en spelmiddag voor mensen met een beperking

Vrijdag 15 april 2016

Sport- en spelmiddag voor mensen met een beperking!

Op zaterdagmiddag 30 april 2016 organiseert Sportservice Den Helder/Schagen een sport- en spelmiddag voor mensen met een beperking die kennis willen maken met (aangepaste) sporten. De sport- en spelmiddag vindt plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur in Sporthal de Slenk, drs. F. Bijlweg 45, 1781 MC Den Helder. Diverse verenigingen en medewerkers van Sportservice Den Helder/Schagen staan voor u klaar om samen met u te sporten.

 

 

Sportservice Den Helder/Schagen organiseert speciaal voor mensen met een beperking (jong en oud) en hun ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen een sport- en spelmiddag in Sporthal de Slenk in Den Helder. Diverse sportverenigingen uit Den Helder en medewerkers van Sportservice Den Helder/Schagen staan deze middag voor u klaar om samen met u te sporten/bewegen. Er kan meegedaan worden aan judo in de Dojo in Sporthal de Slenk, dansen, gymnastiek, aangepast badminton, rolstoelbasketbal etc.

Omdat er veel mensen zijn die binnen reguliere sporten en/of activiteiten buiten de boot vallen door hun beperkingen organiseert Sportservice Den Helder/Schagen speciaal voor deze doelgroep een sport- en spelmiddag. 

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Iris van Paridon, regiomedewerker aangepast sporten in de Kop van Noord-Holland. E-mailadres:ivanparidon@sportservicenoordholland.nl of Den Helder (0223) - 68 47 26, Schagen (0224) - 21 47 74.

 

Bron:http://www.sportservicewestfriesland.nl/as_events_detail.php?id=2537

Gerelateerd nieuws

dinsdag 17 mei 2016 G-voetbaltoernooi bij VV Schagen
donderdag 14 april 2016 SportFair
Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite