| Registreren

Bij KZC kun je leren zwemmen voor het A, B en C diploma.

Woensdag 19 augustus 2015

Het zwem A, B, C Bij KZC kun je leren zwemmen voor het A, B en C diploma. Bij KZC kan dit op de vrijdagavond van 18.00 uur-18.45 uur voor gevorderde en voor de beginnners van 18.45 – 19.30 uur. Het Zwem A, B, C staat onder leiding van gediplomeerde vrijwilligers van de vereniging. Om bij KZC zwemlessen te gaan volgen moet je 5 jaar oud zijn. Het is verstandig om uw kind op tijd op te geven, omdat wij werken met een wachtlijst. U kunt uw kind opgeven via onze website. www.kennemerzwemclub.nl. Onder het kopje zwemles vind u het Zwem A,B, C. Naast het A,B, en C zwemmen hebben we nog meer… Waaronder ons Waterbikkelplan. Wil jij een echte Waterbikkel worden? Vind jij zwemmen leuk en wil je hier meer mee doen? Bijvoorbeeld een echte wedstrijdzwemmer worden of goed leren waterpoloën? Dan is het Waterbikkelplan van KZC uit Beverwijk wat voor jou! Je kunt starten met Waterbikkelplan als je bij ons of ergens anders minimaal je B-diploma hebt gehaald en je niet ouder bent dan 10 jaar. Wat is het Waterbikkelplan van KZC? Bijna 10 jaar geleden heeft de Kennemerzwemclub (KZC) het succesvolle Waterbikkelplan opgestart. Sindsdien zijn veel Waterbikkels doorgestroomd naar de wedstrijdsport en spelen nu in één van de 16 waterpoloteams of zwemmen in de wedstrijdploeg van KZC. In het Waterbikkelplan combineert KZC leren en plezier voor iedereen. Als Waterbikkel leer je op een leuke en speelse manier de basisvaardigheden van wedstrijdzwemmen en waterpolo. Veel afwisseling in de stof en spelvormen zijn onderdeel van het programma. Bovendien kan je ondertussen ook nog je C-diploma halen. Er worden vier keer per jaar leerwedstrijden georganiseerd. Twee maal een zwemwedstrijd en twee maal een waterpolotoernooi. Daarnaast kan je bij KZC meer trainingen volgen. Als je het Waterbikkelplan hebt afgerond ben je klaar om aan echte zwem- of waterpolowedstrijden deel te nemen. Zwem je nog niet bij ons, dan biedt KZC nu vier gratis proeflessen, zonder enige verplichting, zodat je zelf kan ervaren hoe leuk het Waterbikkelplan is! We zien je graag op vrijdagavond in het Sportfondsenbad in Beverwijk, zodat ook jij een echte Waterbikkel kunt worden! Wil je meer weten, mail dan naar: bikkelplan@kennemerzwemclub.nl Waterpolo Bij KZC ben je aan het juiste adres wanneer het om waterpolo gaat. Deze teamsport bij uitstek wordt door jong en oud beoefend bij KZC. Naast de diverse trainingen gedurende de week wordt er door verschillende jeugd-, dames- en herenteams deelgenomen aan de competitie. Voor eenieder is er plek om deze prachtige sport te beoefenen op zijn/haar niveau. Van weinig ervaring met waterpolo tot aan teams waarmee in de bondscompetitie om de bovenste plekken wordt gestreden. Mocht je interesse hebben om een training bij te wonen en zelf te ervaren hoe het is om in teamverband aan de conditie te werken? Mail naar: waterpolo@kennemerzwemclub.nl Of kijk op www.kennemerzwemclub.nl